Procédures et documents
Affichage pour les mal voyants

De database van de procedures en de administratieve documenten van de stad Ottignies-Louvain-la-Neuve zijn in hoofdzaak ontwikkeld om de stap naar de gemeentelijke diensten te vergemakkelijken.


Online bestellen van documenten

U had graag een kopie van uw geboorteakte, een bewijs van woonplaats, ... niet is eenvoudiger. De stad beschikt nu over een online bestelsysteem. Naast elke aanvraagprocedure, vindt u een klein pictogram dat aangeeft of het formulier beschikbaar is. Na het invullen van het formulier en uw betaling, zullen de gemeentediensten uw bestelling ontvangen en deze zo snel mogelijk verwerken.

Automatisch aanmaken van documenten

Voor bepaalde documenten moet u een handtekening plaatsen. In deze gevallen kunt u ze automatisch in PDF-formaat creëren nadat u de nodige gegevens hebt ingevoerd. Als u het document hebt afgeprint en persoonlijk hebt ondertekend, dient u het aan de gemeentediensten te overhandigen om het verder aan te vullen, te valideren en voor sommige documenten de opgegeven prijs te betalen.PDF-documenten

In bepaalde gevallen kunt u het document direct in PDF-formaat downloaden. Als u het document hebt ingevuld en persoonlijk hebt ondertekend, dient u het aan de gemeentediensten te overhandigen om het verder aan te vullen, te valideren en voor sommige documenten de opgegeven prijs te betalen.

Elektronische identiteitskaart

Als u over een elektronische identiteitskaart en een kaartlezer beschikt, kunt u deze gebruiken om de respectievelijke velden op bepaalde formulieren in te vullen. Het volstaat om op de toets 'Automatisch invullen' te klikken. De gegevens die op uw kaart staan, worden automatisch in de respectievelijk formuliervelden ingevuld.

Beveiligde betaling

Als u een document op de website bestelt, wordt u gevraagd om de betaling direct online uit te voeren met uw bankkaart. De betaling gebeurt volkomen veilig via het Ogone betaalplatform.

Om de betaling uit te voeren, hebt u een PC-banking systeem (software) nodig. Procedures en bestellen van administratieve documenten

De database van de procedures en de administratieve documenten van de stad Ottignies-Louvain-la-Neuve zijn in hoofdzaak ontwikkeld om de stap naar de gemeentelijke diensten te vergemakkelijken.

Links naar andere sitesContactFotosPrivacyJuridische nededelingenSitemapNieuwsAgendaDocumentenFeedbackCredits
FR NL EN DE ES
fermer